Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2010 09:49 - Германските служби са виновни за провала на комунизма
Автор: agder Категория: Други   
Прочетен: 1154 Коментари: 0 Гласове:
2



Знае се, че болшевиките са работели за германците през ПСВ и преди това. Ленин е бил избран защото родът му идва от Германия и защото е комунист, а комунизмът е свързан с Германия. Научния комунизъм е създаден от германци и е логичният наследник на германската класическа философия. Разбира се германските капиталисти нямали намерения наистина да изграждат комунизъм. За това и техните служби, които напрактика ръководели болшевишката партия(Ленин бил в емиграция и пишел само теоретишни материали), подбрали и вербували ръководството да са корумпирани хора, които не искали да строят комунизъм, а просто да заграбят властта и да станат капиталисти на свой ред. Реставрацията на капитализма след революцията след като комунизма изпълни ролята си да увлече и заблуди масите била планирана.
Ленин първоначално се противопоставил на реставрацията на капитализма известна като НЕП, но после бил принуден да отстъпи. Той бил формален ръководител на партия изградена от германците и практически не можел да я управлява. По-късно бил тихомълком отстранен и вероятно отровен.
Причината от отказа от НЕП е нейният провал. Макар буржоазните икономисти историци и перестройчиците да превхвалват НЕП, истината е, че реставрирания капитализъм се провалил. НЕП показала че не може да осигури модернизацията и развитието на Русия. А болшевики добре познавали завоевателните намерения на Запада от интервенцията. Ако Русия изоставала от бурно развиващия се Запад, щяла да бъде завладяна накрая с по-модерната техника и оръжия. Още през ПСВ руснаците оценили, че численото им превъзходство не им носи предимство заради изостаналостта им.
Така болшевиките решили да отложат заграбването на богатствата и превръшането си в капиталисти като междувременно водят нелош живот на партиина аристикрация - номенклатура. Трябвало да използват възможностите на комунизма за да увеличат отбранителната сила на страната. Просто иначе Русия щяла да бъде завладяна, а богатсвата им заграбени от западните империалисти капиталисти и щели да останат без нищо, вместо с номенклатурните си предимства.

измамата комунизъм в бившия СССР. - Революцията се използва от корумпирани недобронамерени мошеници, които лъжат че са комунисти, да се докопат до властта. А после почват да се избиват помежду си за върховната власт. Накрая разбират че трябва да изоставят взаимните борби и да управляват в известни съглашателство. Така е при Хрушчов и Брежнев. Въпросната мошеническа шайка въобще не се грижи за благото на народа, а има една цел да завладее света, да станат световни властници и после да заграбят държавното за да станат световни капиталисти - да владеят целия свят. Когато се убедиха, че не могат да завладеят света и Западът е труден за завладяване, те просто изоставиха комунизма за да станат постсъветски капиталисти задоволявайки се с богатствата на свойте страни, които ограбиха. Просто изоставиха плановете си за завладяване на света и завладяха това, което могат заграбвайки държавното.
Както виждами китайците са били прави, когато обявят СССР за реакционери. Всички разумни комунисти, които разбират измамническата същност на съветската власт(Съветските власници лъжат, че са комунисти, а не са. Те всъщност са лъжечервени капиталисти-империалисти.) се отдръпват от СССР като Тито и Китай.
Измамническата шайка, свалила маската на лъжекомунизма, разкриха истинската си същност заграбвайки всичко държавно и се продават на западните империалисти за да запазят с тяхна помощ властта си и заграбеното. Тези измамници управляват и днес като компрадори и агенти на световния капитализъм и империализъм.



Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: agder
Категория: Други
Прочетен: 357749
Постинги: 98
Коментари: 32
Гласове: 117
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930