Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2010 09:18 - ИСУС - Йосиф Сталин Юдейски Спасител - И.С.У.С.
Автор: agder Категория: Други   
Прочетен: 2380 Коментари: 0 Гласове:
1



Това е тайната на името Исус. Християните си падали по абревиатурите
INRI (IESVS NAZARENVS REX IVDAEORVM - Исус Назаретски, Цар Юдейски
http://agder.blog.bg/drugi/2010/11/11/stalin-e-lideryt-na-kosmicheskite-nlo-nacisti.633066
Версията че апостолите били рибари е създадена после след като за символ на Исус Христос става рибата(гр.ихтюс) което е абревиатура на
И - Исус
Х - Христос
Т - теос
Ю - юдеос
С - сотер
Исус помазаник на бога юдейски спасител
Така след като Исус е символизиран от риба апостолите стават рибари символично.
Християните ползвали тайни символи, кодове и не били толкова елементарни. Имали си тайно учение.
Например реална историческа личност Исус не е съществувала, а е синтез на известните религиозни учения по това време. От Кумранската секта, през будизма, митраизма и зороастизма до индуизма. Кумраните смятали основателя си водач за Месията - на гръцки Христос. И можели да се наричат спокойно християни.
Християните обявяват последователите си за богове, което може да е от погрешно разбрана или недоразбрана индийска философия за атмана.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%82%D0%BC%D0%B0%D0%BD
http://religiology.org/religions/hinduism/brahmanism/atman/
Атман е съзвучно на баща(лат. ата) - Отец. Освен това Божи синове(чеда) в онези времена било равно на богове.(в оригиналните библейски текстове се казвало богове, а по-късно под влияние на зороастизма е заменено с божи синове и ангели/херувими.)
Евангелието казва: "Вие сте богове."
Но цитатът е некоректен. Старозаветния текст казва: "Нима вие сте богове." - и казва че хората не са богове.
Друг е въпросът, че поставените от старозаветния текст задачи като тест за божественост(например определяне теглото/масатa на огъня и под.) основно са решени от съвременната наука, така че по старозаветния стандарт днес хората са богове...
(или по-точно старозаветните богове са хора НЛО астронавти от бъдещето и това което ги отличава от старите хора е техниката и науката - знанието.)

Йогите не са богове и не се смятат за такива. Християните забъркали страхотна каша в опита си да създадат световна религия. Те или се объркали поради непознаване на индийските учения или просто спекулирали с тях и ги изопачили за да заблудят последователите си. Те се обявявали за богове(навярно посветените в тайното учение, защото само себе си определяли за чада божи, а не всички хора). Мамели последователите с мнимо чувство за величие, обявявайки ги за богове хитрите ръководители ги манипулирали и превръщали в предани слепи заблудени слуги. 
Това е позната практика и в други тайни общества, където последователите са уверени, че са посветени в някакво тайно знание, а всъщност обслужват нечии интереси.
Освен това това бил начин да провъзгласят някой човек за бог - за върховен бог. В случая Йосиф Сталин.

Илюминати ли са християните
Знаем че империализмът в миналото често използвал опиума на религията за да оправдае закрепи завоеванията си, но самата религия като опиум също е източник на власт и оръжие за покоряване.
Тайните общества и култове покоряват господстващите класи.
Масовата религия народите.
Християнството е първия и най-успешен опит за завладяване на света чрез религия.
Използването на религията за завладяване на света е част от програмите на масони, илюминати, "Братство на Сион/Сионските мъдреци" Ватикана и други - програмата за обединение на всички в една религия или на всищки религии в една. Това е програма за Завладяване на света.
Това правили и първите християни. Те обединили елементи от всички религии които познавали - будизъм, юдаизъм, зороастизъм, митраизъм, езически култове.
Учели на покорство и безпрекословно подчинение на злонамерена власт.
Не случайно християните се появяват точно в Юдея. От персите евреите възприели месианския империализъм, но тъй като не можели да го реализират със сила предложили друго оръжие - религията оръжието на жреците. В ІІІкн. Ездр. е представена подобна програма издигането на еврейте като свещенници на света. Това и правили християните. Историческият Исус най-верояно не е живял и е измислена синкретична личност.

Масонството - опиум за богаташи
Масовата религия е опиум за народа. Езотеричните религии са опим за определена група хора.
В древността чрез лъжите на религията жреците манипулирали не само народа, но и светската аристокрация. Например египетските жреци успели да покорят на власт си дори фараоните и сложили светската власт под свой контрол.
Днес сред буржоазията се ширят подобни учения подчиняващи я на интересите на група шарлатани. Масонството е едно от главните. Систена от степени на вътрешна духовна власт и "посветеност". Тайни "знания" с които се мамят по-нискостоящите да служат на по-горната степен "посветени". Всъщност посвещават се в по-горна степен само достатъчно монумулируемите или безкруполни хора които ще служат на с-мата и тайните духовни господари - Тайното правителство(нарищано още Синедрион) на масоните.
Пример как масоните били манипулирани от хитър шарлатанин използвал нездравия им интерес към окултното е Жозев Балзамо. Той използвал химичен трик да позлати железен пирон(в разтвор на златна сол) и ги лъжел че го превръща в злато с алхимия.
Подобни измами били и другите му номера. Окултизмът е удоно поле за измамниците и там се шири шарлатансвото.
Целта на масонството е да се манипулират богатите и блиятелни хора и да се използват да служат на интересите на група хитреци. Така дори националната буржоазия може да бъде накарана да работи срещу собствените си интереси в полза на чужди.
Това улеснява империализма и концетрацията на капитала в световен мащаб. С други думи масонството ускорява този процес и също подчиняването на капиталистите на по-едрите капиталисти.
По тези причини масонството и сродните му движения са естествен закономерен продукт на капиталистическата система.



Символизмът на рибата и рибарите имат и друг смисъл, че апостолите-измамници ловят и заплитат хората като риби в мрежите си. Това си е казано: "ще ви направя ловци на човеци" Мат4:19 И ако това не е намек за мошеничество, което е известно само на посветените. Големи шарани били верующите


Мормоните са които претендират да възтановяват на оригиналната сталинска църква.Те обявят Адам за бог, (гр. адамас=рус.стал - Стомана: Сталин=Стоманен). Не е случайно избран човек с име Йосиф Смит(англ.Смит - ковач) Почти съименник на Сталин. Йосиф Ковача става пророк на Йосиф Стоманения. Не е случайно.
Самото име ИСУС е абревиатура. - Йосив Сталин Юдейски Спасител.
(Факт, без Сталин Хитлер е щял да ги ликвидира окончателно и да завладее ако не света, то по-голямата част  него.)(Правилно е ИСЮС, но поради ползването на различни езици, транскрипции/произношения и писмености го изписва ИСУС) Освен това е казва че ИСУС бил едновременно и баща си, а баща му е праведният Йосиф(от "Сталин винаги е прав.") Християните имали много тайни, които криели. Дори уж разминаванията в евнгелиетата, например рословието на Исус са умишлено оставени. Църквата старателно почиствала евангелиетата от съмнителни текстове, но оставила това ,което свидетелсва за собствената им фалшификация. Може би за да могат да кажат, че официалната версия е измислена и истината е друга(пред посветени посвещавани в тайното учение). Освен това самото Евнагелие казва, че пред народа учението се представя с притчи, а истинското учение се разкрива тайно само пред избрани посветени(ученици). Това намеква, че същинското учение не се огласява и ние имаме само учението за масова консуманция, а тайното учение/същинското/ е известно само на избраните. Това доказва, че християните са илюминати.
Това е тайната на християните, която била забравена, но не напълно.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Преди около 10-12 000 год. японски астронавти посещават Египет и се опитват да помогнат на хората да се развие цивилизацията(по-културните народи по това време били и по-възприемчиви на наука).
Сталинистите имали други планове. Те планират окупация на Земята и провеждане на някакви техни планове за човечеството.(Дори християнството и "Второто Пришествие" са подготовка за това) Тъй като технически неразвитата Земя е лесна плячка без защитата на добронамерените астронавти,  японски НЛО астронавти се опитвали да помогнат на нейното развитие. Преди 10-12хил.год. те правят първия опит, но са принудени да се изтеглят поради заплахата на сталинистите. Които искат Земята да остне неразвита и лесна плячка за тях.
Преди около 5000год. контакт имало с индианците, китайците и други. Посетителитите били хора наричани змейове. Според индианците един човек с индианско име Змей(Перната змия/Змия-птица), според китайците Крилат дракон водач на драконите. Конфликтът им бил с господаря на държавата наричана "мечка" на запад от Китай(вероятно Сталин).
В преданията има и други НЛО астронавти и фракции.





Тагове:   НЛО,   сталин,   спасител,


Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: agder
Категория: Други
Прочетен: 356566
Постинги: 98
Коментари: 32
Гласове: 117
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031