Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2011 10:00 - Исус - Спасителят от Сринагар и Драконите
Автор: agder Категория: Други   
Прочетен: 2892 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.01.2011 10:07


Какво крият илюминатите за произхода на християнството.
Исус - букв. Лечител, Спасител. Не е бил от Назарет. За такова селище липсват сведения в историята и археологията. Но пък сред мюсюлманите се знае че Исус бил в Сринагар - град в Северна Индия.
Сринагар; Сри Нагар - Назарет. Това е еврейската/християнска/ версия на родното място на Спасителя.
На друго място в Евангелието Исус е наричан самарянин, но явно това идва от объркване на Самария с непознатия Сринагар.
Йоан, любимия ученик на Исус, заминал в Индия, а това не е случайно. Явно е отишъл при корените на учението и при близките на своя учител.
Всъщност Исус е бил индийски гуру вишнуист.
Последователите на Вишну са извесни с тезта си "Това си ти". Те смятат че Бог, божественото начало, Брахман е навсякъде, във всички и всичко.(Името Вишну произхожда от корен „виш“(“вайш“) и означава Всепроникващ, но и Всеобемащ) Така всеки Бог е във всеки. Тази теза се противопостява на илюминатските учения, които представят някои хора като божествени, а други не, за да обосноват божествения произход на властта си и на дискриминацията и потискането на масите от господстващите класи.
Така всички стават божи чада и точно вишнуиското "Това си ти" се има впредвид когато е казано в Евангелието "богове сте вие".
Разбира се на илюминатите това не се харесало и те се постарали да изменят първоначалното учение и така създали християнството.
Законът на Вишну е милосърдие и праве на добро. Това е и основния закон на Исус Христос.
Има обаче и друго в учението на Исус. Единственото учение, което отговаря на раннохристиянската община и учение е философията на китайския философ Мо Дзъ.(Мо Дзъ бил дърводелец по занаят)
Неговото учение за универсална любов е предвестник на комунизма. Моистите били преследвани в Китай и не е чудно, някои от тях да са потърсили убежище в Индия.
Вишнуизмът в Индия бил най-близък на моизма и вероятно този синтез достигнал римската провинция Юдея.
Мо Дзъ бил против догматично налаганите ценности и смятал че ценностите трябва да се формират съзнателно.Това е и основа за изграждането на по-добро общество, в частност комунизъм. http://agder.blog.bg/drugi/2010/12/25/osyznatite-cennosti-sa-istinski-cennosti.656876
Второ пришествие или аватара на Вишну Калки. Знае се че вишнуистите очакват в края на тази епоха идването на автара(може да се тълкува и като пратеник) на Вишну воина Калки на бял кон, който да победи лошите и спаси добрите. Белият кон показва, че е военачалник, генерал. А името Калки има значение на змия, змей например змийската отрова калакса.  Очевидно става дума за нашия познат генерал Змей на добронамерените астронавти НЛО. http://agder.blog.bg/drugi/2011/01/17/poslanieto-na-maite-nlo-stalin-hitler.669105 Уточнението за белия кон показва, че става дума именно за генерала Змей, а не за учения др Змийски. Това значи, че той ще дойде с НЛО армията и флота на добронамерените астронавти за да помогне за освобождението на Земята от властта на недобронамерените астронавти.
Същото е казал и Исус: Никой не може да се спаси докато Човешкият син(т.е. аватара на Вишну) не се издигне като змията на Моисей(Калки).
Самият Исус или е бил смятан за аватар на Вишну или е била изопачена тезата на вишнуизма "Това си ти" за да се представи от илюминатите като бог и син божи като част от изопачаването и фалшифицирането на християнството.





Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: agder
Категория: Други
Прочетен: 357697
Постинги: 98
Коментари: 32
Гласове: 117
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930