Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2010 09:01 - Глобална психотронна защита - тайната на Тесла и военните
Автор: agder Категория: Други   
Прочетен: 3037 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 28.06.2010 09:05


В предния пост става дума предимно за индивидуална защита от психотронно оръжие http://agder.blog.bg/drugi/2010/06/28/psihotronna-zashtita.568657
Има обаче и средства за глобална защита. Те могат да защитят територията и хората на нея с периметър от порядъка на километри. Използването на мрежа от тези защитни средства може да покрие по-голямата част от населението на страната и армията.
Такива средства за защита се ползват от военните за защита на личния състав и военни обекти.
...защита за очистване на околната среда  от психотронни сили и полета. Достатъчно е да има отворена верга в която е подадено напрежение. Така психотронните сили се поглъщат от електрода и околното пространство се почества и защитава от психотронните сили. Ако напрежението е променливо, е достатъчен един електрод, тъй като периодично напрежението се променя и полето също -  така се поглъщат всички полета в периметър зависещ от напрежението, честотата, формата, размерите и разположението на електрода.
Такива електроди се използват за тази цел. Тяхната истинска или допълнителна функция за психотронна защита се пази в тайна , защото признаване на използването на защита от психотронно оръжие означава и признаване на съществуването на психотронно оръжие, което се пази в тайна.
Има и друго средство за масова защита от психотрониката - йонизацията на въздуха. Йонизирането на въздуха, обаче пречи на радиокомуникациите и за това може да ползва само по изключение.
Системата за глобална защита срещу психотронно оръжие покрива територията на всички що годе развити страни и може да се задейства при нужда. Разбира се всяка страна има индивидуална система, но при нужда всичките ще се задействат заедно.
Има надеждна защита от психотронни оръжия.
Никола Тесла е първият, който създал система за глобална защита. Неговите кули за безжично предаване на електрическа енергия са в същото време и големи електроди с голяма мощ за почистване от психотронни сили с голям периметър. Самият Тесла е бил медиум. Така той е искал с мрежата от кули за безжично предаване на енергия да почиства Земята от психотронни сили.(Електрокомпаниите не я приели защото не можели да сложат електромери на всеки приемник, а е ефективността на тази система не би била висока - в околната среда би се губело повече енергия от предадената. Така съжаление Тесла успял да построи само една кула за други нямал средства.)
Тази система за безжично предаване на енергия на Тесла била и система за очистване на "етера" от вредните психотронни(духовни) присъствия и влияния.


Тесла, сам медиум, искал да почисти света от психотронни сили. Явно знаел, колко са вредни. Днес лесно може да се защити света от тези средства за майнд-контрол.
 



Тагове:   оръжие,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: agder
Категория: Други
Прочетен: 357709
Постинги: 98
Коментари: 32
Гласове: 117
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930