Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2010 07:29 - Психотронна защита
Автор: agder Категория: Други   
Прочетен: 3680 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 28.08.2010 11:57


 Психотронно оръжие. Вербуват се хора окултисти и екстрасенси. С тяхна се опитват да манипулират съзнанието. По-точно манипулират подсъзнанието.Психотронното оръжие са хора с ексрасензорни/окултни способности. Резултатът е незначителен, тъй като съзнанието не може да се контролира, нещо отдавна известно на науката.

Духовните сили са проява на електростатично поле.

Духът е полева форма на материята, която се получава при смъртта. Тя има свойството съзнание и не е позната на земната наука. Тя има природата на електромагнитно поле и като такова не може да приема допълнителна енергия, а само да отдава първоначалната си изходна енергия. Когато се изразходва напълно, просто изчезва, а като извършва работа духът изразходва и отдава енергия. И така духът е смъртен.
Защитата е проста като от електромагнитно поле/вътре в проводник е нула/ - Фарадеева клетка. Обикновено се ползва полусферична или сферична метална форма. Ако е обърната нагоре(купол) полето се излъчва в атмосферата. Ако е обърната надолу се поглъща от Земята. Най-добре със заземяване. Така духът просто изчезва. Като се поглъща, духът просто изчезва като електомагнитното поле/той е електромагнитно поле/.
Също така се използва и поглъщане на духовете от незаредена/очистена / материя - нафора, вино, светена вода и др. които са очистени предварително обикновено с полусфера.
Например една десетина метрова параболична антена може да погълне всички духовни "сили" на няколко километра. Проверено експериментално!
Тези ефекти се използват от древността за очистване от негативни духове.
За това са използвани потири, купели и казани. Китайските и скитски ритуални казани са били за това. А християните кръщават децата си в купели за да ги очистят от влиянието на негативни духове които могат да обременят подсъзнанието им с "прераждания". Куполните храмове са обичайни за някои религии.
Всеки може да си инсталира "духоловка" вкъщи. А армиите се пазятокултни атаки с духове с каските си. Короните също са такова индивидуално средство за защита. разбира се по малрите размери са с по-малка сила, но са достатъчни за целта.
Духовете могат да действат само на подсъзнанието. Първо енергията им е ниска и второ съзнанието автоматично пресява всичко, което мине през него и отхвърля въздействията. Такова пресяване извършва понякога и подсъзнанието, но не на всичко. За това често злите духове се представят като ваши починали близки пред него. Обикновено съзнанието е силно и контролира подсъзнанието. Само при хора със слабо съзнание, което не може да контролира подсъзнанието, се наблюдава влияние на духове и обсебване.
Контрол над сънанието е невъзможен, просто защото е съзнание. Няма сила, която да го подчини.
Укрепването на съзнанието и съзнателния контрол над подсъзнанието е било цел на йога. Та използват силата на съзнанието/сила на змията - символ на ум/ да разрушат илюзиите, измамите/Мая/.
За това основната цел на йога е съзнателния контрол над подсъзнанието за освобождаване от влиянието на духовете - т.н. окултна Матрица.
Окултистите са хора, които ползват услугите на негативно настроени духове. Те създават псевдо йогата тантра като дезинформация където силата на змията се изопачава като сексуален символ/на полов орган/.
Истината е че духовете и съответно окултистите са слаби, а и лесно може да се противодейства с прости и общодостъпни средства.


Спокойно, окултните сили не могат да ви вкарат в заблуда; да ви накарат да правите каквото не искате; Просто нямат власт над  ума, над мислещия ум. Действието им е ограничено. паразитните влияние се усещат и неутрализират. Дори да не сте йога, просто мислете. Ако нещо ви хрумне случайно и не отговаря на истината, на реалното състояние на нещата или просто е погрешно. Може да е плод на психтронно влияние.  Просто го отхвърлете. /е то се отхвърля дори да не е от психотрониката - грешното и заблудите са си грешки и се елиминират от правилното/
Мисълта отхвърля заблудите. Просто неправилното се открива и отхвърля. Дори привидно да ви се трува правилно, ако мислите ще видите грешката и заблудата. Мислете. Това е унищожение на илюзиите. Никой не може да манипулира мисълта.
Нашето оръжие е истината!!!

 

В началото на 90те имах късмета да участвам в един експеримент за майнд контрол/контрол върху съзнанието/. По това време беше големият бум на екстрасенсите и явлението бе много популярно. Едвали някой от участниците в експеримента си даваше сметка за какво всъщност става дума. Беше като игра и не подозирахме скритите цели.
Имаше две групи участници: Екстрасензорна или въздействаща и опитна тоест опитните зайчета на които трябваше да въздействат.
Екстрасенсите можеха да предизвикат несъзнателни, подсъзнателни движения като почесвания и подобни у опитната група. Тоба бе така защото както е обяснено те могат да действат само на подсъзнанието, но не и на съзнанието. Тоест те не можеха да контролират съзнателните реакции, мисловния процес и въобще съзнанието - не можеха да контролират човека. Дори на посъзнателно равнище резултатът бе незадоволителен.
Разбира се това е обусловено от самата природа на човешкото съзнание, което е устроено да реагира на действителността, а не на подобни действия. Азбучната истина е че човекът е съзнателно същество. Подсъзнателния човек е патологичен случай./Те и модните псилогически "подсъзнателни" школи се занимават с патологичните случай, но това убягва на някои.../
Чудно е защо някои обаче още не се отказват от безплодните опити.

Екстрасенсите като жерви на майнд контрол.
Повечето екстрасенси са жертви на майнд контрол. Естрасенсите сами твърдят че са проводници на външна сила. При някои те я възприемат като духове със земен или неземен произход. При други я приемат като външна "енергия" на която са проводници.
Това често се придобива след травми и други заболявания. При тези хора обикновено е убредено съзнанието, а слабото или увредено съзнание и предпоставка за майнд контрол.
При други съзнанието не е увреден,о но има нещо като сделка  - те служат "силите" и стават проводници като в замяна могат да печелят пари от това и т.н. Тук трябва да се причислят и така наричаните окултисти.
Опитът обаче показва ще това не е безопасно. Много от екстрасенсите се разболяха от различни заболявания в следствие дейността си. Масово силите им се изгубиха и отслабнаха което показа че силите не са неизчерпаеми. Заговори се за възхода и падението на екстрасенсите.

Окултната мрежа:
Служителите на Олигархията изграждат мрежа за майнд контрол. Контролирани обаче са най-вече хората от мрежата. Те стават жертва на окултно учение което бобърква тотално ценностите и представите им. Така им промиват мозъка, че губят представа за дейсвителността. Те заживяват в измислен свят, в заблуда, в измамите на олигарсите. Не случайно в тайните общесва казват, че знанието(тайното) е тъмнината на майстора/масони/. Тоест ниските нива от мрежата живеят в заблуди за да служат на висшестоящите и да бъдат използбани без да го разбират.
Участниците в мрежата приемат доброволно "сили", духове, "извънземни", "любов" други прояви маскиращи майнд контрола. Те сами доброволно стават жерви на МАЙНД КОТРОЛА и се опитват да го разпростират над хората извън мрежата. Мрежата има пирамидална структура и се управлява от Олигархията. Цялата мрежа обслужва шепа хора. Част от мрежата се маскира от различни учения и секти.
Силите за въздействие извън мрежата са нищожни. Както се поясни майнд контролът е невъзможен. Жертвите на майнд контрола са самата мрежа и то заради промиването на мозъци от учението. Разбира се много в  мрежата просто са се продали за пари. Те са слуги на олигарсите за да получават пари, постове и така нататък. Те са наясно че вършат тъмно дело и разпространяват лъжи и са просто едни продажници.
Може да се каже че окултната мрежа е опасна само самата себе си.
Тя няма власт над света.
Но олигархията има, защото са богати и ползват егоизма на хората, подкупват ги с дребни облаги докато им отнемат много повече блага без заслепените наивници да го видят.Власта им се корени в лъжите и богатството сдобито пак с измами, злоупотреби и машинации. Така че тяхната сила е лъжата.
Но нашата сила е истината, а тя винаги побеждава лъжата.

Срещу психотронното оръжие може да се използват помощни средства.
Просто психотронните духовни "сили" са проява на елекричните полета - а електричните  полета са познати на науката и техниката. Теоретично присъствието и действието разните духовни "сили" може да се регистрира с високочувствителни уреди регистрищи електрични и електростатични полета.
Има и прости и ефективни средства за защита. Както се използват средствата за защита от електични полета/фарадеева клетка и др./ Тъй като във вътрешността на проводник полето е нула всички полета/духовни "сили"/ от психотронните атаки се изчистват от обектите в пространството във вътрешността на проводник.
Така например лесно може да се освободите от негативните полета като използвате метална каска или подобно. Например популярна е полусферичната шапка от фолио, която всеки може да си направи. Може да използвате и всякакви метални предмети и съдове с подобна форма. Нахлупена на главата каската ви очиства от всякакви полета  негативни духовни "сили" - психотронни въздействия. Не е нужно да се носи постоянно, а просто да поседите с нея извесно време - повече време по-добре. Добре е през това време да очистите тоест да прочиствате съзнанието/мислите си, което не е изпразване на съзнанието от всичко(както често се бърка), а съзнателен процес на очистване на негативното и чуждото.
Тази защита - каската е доста полезна и се ползва не случайно в армията. Те воениите отдавна са се занимавали с психотронното оръжие и защитата от него.
Командният състав е устойчив на психотронното оръжие тъй като то поразъва само слабите личности, а командния състав обикнобено е подбран и подготвен - те са хора със стабилно съзнание, разумни/мислещи/ и с висока степен на лоялност, с висок морал и боен дух. Те са неподатливи на психотронни и психо атаки.
Всъщност тези средства за борба с психотронните атаки са познати на хората и ползвани от дълбока древност. Китайци и скити ловели духов в специални котли, а християните ползбат и до днес потири и купели:
Защитата е проста като от електромагнитно поле/вътре в проводник е нула/ - Фарадеева клетка. Обикновено се ползва полусферична или сферична метална форма. Ако е обърната нагоре(купол) полето се излъчва в атмосферата. Ако е обърната надолу се поглъща от Земята. Най-добре със заземяване. Така духът просто изчезва. Като се поглъща, духът просто изчезва като електомагнитното поле/той е електромагнитно поле/.
Също така се използва и поглъщане на духовете от незаредена/очистена / материя - нафора, вино, светена вода и др. които са очистени предварително обикновено с полусфера.
Например една десетина метрова параболична антена може да погълне всички духовни "сили" на няколко километра. Проверено експериментално!
Тези ефекти се използват от древността за очистване от негативни духове.
За това са използвани потири, купели и казани. Китайските и скитски ритуални казани са били за това. А християните кръщават децата си в купели за да ги очистят от влиянието на негативни духове които могат да обременят подсъзнанието им с "прераждания". Куполните храмове са обичайни за някои религии.
Всеки може да си инсталира "духоловка" вкъщи. А армиите се пазят от окултни атаки с духове с каските си. Короните също са такова индивидуално средство за защита. разбира се по малрите размери са с по-малка сила, но са достатъчни за целта.
Разбира се има и друг тип защита за очистване на околната среда  от психотронни сили и полета. Достатъчно е да има отворена верга в която е подадено напрежение. Така психотронните сили
се поглъщат от електрода и околното пространство се почества и защитава от психотронните сили. Ако напрежението е променливо, е достатъчен един електрод, тъй като периодично напрежението се променя и полето също -  така се поглъщат всички полета в периметър зависещ от напрежението, честотата, формата, размерите и разположението на електрода.
Също така е добре да знаете, че враговете ви може да използват предмет зареден с поле/духовни "сили" ,който да ви дадат или подхвърлят по някакъв начин. Така той става носител на оръжието. Този предмет изхвърлете или очистете от полето по посочените горе начини. Най-добре е да го очистите все пак и преди изхвърляне за да се освободите от негативните сили.
После очистете себе си от негативни сили пак по посочените горе начини.

Психотронното оръжие не е опасно и лесно може да се победи стига да изскате.
Впрочем в стара съветска литература се среща информация за проявите на майнд-контрола като обсебване от дух, но явлението отдавна е наречено с името духовни обсебвания и "рефаимите" - духове на мъртви обсебващи хора.




Тагове:   оръжие,


Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: agder
Категория: Други
Прочетен: 356601
Постинги: 98
Коментари: 32
Гласове: 117
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031