Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2011 09:14 - Руското правителство и тайни служби тайно работят за възраждане на сталинизма
Автор: agder Категория: Други   
Прочетен: 3765 Коментари: 2 Гласове:
1



Но нали не са комунисти, ще питате вие. Та и Сталин не е бил. Сталин и Ленин са червени фашисти, а не комунисти. Сталинизмът е червен фашизъм и само на име е комунизъм. http://agder.blog.bg/drugi/2011/01/27/zashto-iliuminatite-ot-sssr-poddyrjaha-nisyk-jiznen-standart.674729
Тайно възраждат сталинизма. Първо диктатурата и ченгеджийския терор. После идва ред на култа.
За това и днешните руски новобогатиши фашисти възраждат сталинисма в по-лош вариан. Доколкото се разкри, руското правителство има таен съюз с НЛО астронавтите сталинисти дошли от бъдещето. http://agder.blog.bg/drugi/2011/02/01/niama-izynzemni-ima-dezinformaciia-za-kogo-raboti-ufologa-st.677838
Руските служби са тясно свързани и сътрудничат със сталинските илюминати(например с мормони и Ню ейдж). Те работят по таен план за завладяване на Земята и подготвят завръщането на Сталин.
За това и старателно разпространяват нужната дезинформация, подмамват последователи и ги заблуждават с какви ли не лъжи. Изграждат мрежа за майнд-контрол от тези заблудени последователи. Будалкат ги с красиви лъжи - приказки за любов - Любов като в Министерството на Любовта от "1984" на Оруел, тоест любов по сталинистки - любов в НКВД. Любовта на вълка към агнето - сполучливо агентите на сталинското НКВД вяха сравнени с вълци в филма "Страна волков"
Сега бълците ни приспиват за да ни изядат после, за да не усетим навреме възраждането на сталинизма. В България, както и по целия свят, също има много руски агенти, които работят за възраждането на Сталинизма.
Те спират прогреса на човечеството, спират и преследват развитието на космическите технологии. Искат Земята да падне като лесна плячка в лапите им. Сътрудничат си със световния империалистически капитал като го използват за свойте цели. Така той работи за тях и за идването на сталинизма.
Те разпространяват Ню Ейдж измамата за да подготвят почвата заподготвяното сталинско нашествие. Целта е да се измамят хората за да не се усетят в началото, когато разберат истината после, вече ще е късно.
Имат звена в Америка на кото много разчитат. САЩ трябва да бъде завладян от сталинистите най-напред за да са свободни за действие.
Сталлинистите, то се знае, не носят добро. Само диктатура и терор. Тотална власт и потисничество. Мизерия за народа и неограничена власт и злоупотреби за елита на сталинистите.
Само че будалите не си дават сметка, че Сталин каквото и да обещава, не може да вярва. Не се знае кога и кого ще прати на разтрел. Независимо колко са работили за него и за ми верни. Най-вероятно повечето от тези днешни фенове на Сталин ще ги разтреля...

image


image





Гласувай:
1



1. agder - Сталинизмът в Китай
07.02.2011 13:18
В Китай доминира сталинската илюминатска доктрина през управлението на Мао, който се смята за идеен наследник на Сталин. Той системно унищожава науката, образованието и културата.("културната революция") Това е типично за политиката на илюминати за държане на народа в невежество за да го манипулират по-лесно.
Води и тишпичната империалистическа политика на илюминатите.
Макар политиката на Мао да е прекратена, Китай все още е под управлението на илюминати.
цитирай
2. agder - Други наследници на сталинизма са КНДР
07.02.2011 13:20
И там не са отхвърлили илюминатската политика, макар като и Китай да са направили някои реформи под натиска на обстоятелствата, но си остават илюминати.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: agder
Категория: Други
Прочетен: 356569
Постинги: 98
Коментари: 32
Гласове: 117
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031