Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2011 16:29 - Генерал Дракон дължи названието си Дракон на индианците
Автор: agder Категория: Други   
Прочетен: 3031 Коментари: 0 Гласове:
1



Известният генерал от добронамерените астронавти дошли в древността от бъдещето наречен още Змей / (Крилат)Дракон /  Перната змия/  дължи това си название на посещенията си при древните хора.
Въпросът е ,че в древността се използвали излючително индиански имена - тоест имаена със значение. И днешните имена имат значение, но семантиката им е стара или чужда - при имената заемки от чужди езици. Тоага не било така чуждите имена се превеждали на съответня език и когате кажеш името си на друг език трябва да кажеш какво означава - да го преведеш. Така генералът бил попитан за значението на името си и той го казал  - Змей, Дракон. И от тогава е по-известен с индианското си име.

Разбъра се, ако беше казал, че се казва Агънце или Божа Кравичка, сега противниците му, илюминатите, сега щяха да разправят, колко лоши били агнетата или кравите.
Илюминатите слуги на астронавтите на Ленин и Сталин, дошли от бъдещето, просто реализират дезинформационна пропаганда в сталинско-ленински стил.
Ако си вярват на лъжите, които разправят, имат нужда от доктор...

Характерно е, че в земите и сред потомците на хората срещали се със Змея - Крилатия дракон - Перната змия и до днес се пазят спомените и преданият за това,  че е добър, добронамерен космонавт и човек. Учил ги на добро и мъдрост.

В същотото време народи, които изобщо не са го виждали и срещали, говорят по поръчка на слабопознати космонавти какви ли не измислици. http://agder.blog.bg/drugi/2011/01/06/anunakite-padnalite-angeli-govoreli-tiurkski-lenin-tatarite-.662610
А истинските причини за омразата на въпросните недобронамерени космонавти е, че добронамерените космонавти, драконите, са пречка пред пъклените им планове и сатанински замисли.
"Драконите" били нежелани от илюминатските "комунисти" Ленин и Сталин. Илюминатите искат абсолютна власт и правят всичко възможно да я постигнат като унищожат всички неудобни по пътя си. Така се стига до въпросните конфлинкти.
Да не забравяме, че равините като всички жреци лъжат и мамят за да контролират и експлоатират народа. Така че на тях като на илюминатите истината и познанието са им нежелани. Тяхната работа и цел е да разпространяват лъжи и измами. Само чрез заблудата илюминатите властват над другите като ги манипулират.
С други думи те не са най-достоверния източник на информация меко казано. Юдаизмът не е известен с честност и почтеност, но още се намират наивници да вярват.

Освен това илюминатите обещали на евреите, че ако им служат ще им дадат власт над цялата земя, но малко са ги излъгали. Илюминатите искат власт само за себе си и няма да я делят. Дали бихте се довелили на Ленин или Сталин ако ви обещае власт.
"Драконите" са честни  - те не обещават власт и не мамят със съблазнителни обещания. Те предлагат свобода и справедливост, а не съблазняват с власт.



Тагове:   змия,   дракон,   змии,   змей,   змейове,   дракони,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: agder
Категория: Други
Прочетен: 356557
Постинги: 98
Коментари: 32
Гласове: 117
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031