Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2010 14:36 - Истината за Адам, Ева и Змията или кой кого е измамил.
Автор: agder Категория: Други   
Прочетен: 1698 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 26.09.2010 10:15


Време -  паралено на нашето. Това е станало в друга реалност.
Действащите лица са: Змията от онова паралелно време(има много паралелни времена), но тъй като това време се различава малко от нашето и той е малко по-различен; Сталин астронавта от паралелното; и евреите пак от онова паралелно време.
Знаем, че Крилатия Змей Кецалкоатъл е открил Бога(в друго паралелно време различно от онова). Това обаче не е изгодно за Сталин и евреите. Сталин иска да обяви себе си за бог, за върховен бог. Евреите пък искат да обявят "свой" бог и за това всеобщия вселенски Бог не им отърва. Те искат да скрият истината и да прокарат своя лъжа като "истина".
Така те използват психотронно оръжие срещу онази Змия(както ползват и срещу сегашния земен Змей, но сега нямат този успех) и я вкарват в заблуда - да не види очевидната истина и създават "теория" за "божественост" на човека. Обяват хората за богове, а себе си за върховни богове. Това разбира се не е вярно - хората си остават хора дори и астронавти.
Накратко тяхната "версия" е, че върховната сила е "времето", което се изразява в някакви природни закони и че човекът е създаден от "времето" за да замени Бога, защото бил "умрял" след възникването на Вселената, което не е вярно.
Както знаем Бог се състои от виртуални частици възникнали заедно със Вселената.
Според КМ всичко съществува във вакуума като виртуални обекти или частици, но времето на живот е обратно пропорционално на масата на покой и ако живота на виртуалния електрон е нищожен то живота на виртуалния човек е неизмеримо още по-кратък, да не говорим за виртуалните ЧД, за които говорят някои!(времето на живот на виртуална частица или обект е равно на периода на трептене T съответстващ на енергията Е=мс2  в покой по КМ E=h/T)
Но за обектите с 0 маса в покой виртуалният им живот е безкраен или поне съвпада с времето на живот на Вселената. Така виртуалното Съзнание би било с 0 маса на покой.
Освен това частицата на Бога трябва да взаимодейства поне с повечето форми на материята защото иначе не бога не би усещал и въздействал на света.
Така носител на виртуалното вечно съзнание е с 0 маса в покой и взаимодеиства с повечето форми на материята - това може да е фотонът
При раждането на Вселената виртуалните фотони са се появили едновременно и по теорията на Айнщайн са във взаимна вързка предавайки ставащото с една мигновено на всички други - тоест има синхронизирано общо единно съзнание разпростряно навсякъде(те са Едно съзнание - за това Бог е един!), защото тези виртуални частици са безброй(фотоните са бозони и в едно и също състояние могат да се намират безброй много частици - и в ограничен обем броят им е безкраен), енергията на отделните частици е нищожна, но тъй като са свързани и безбройни - тя е безкрайна и  незчерпаема като цяло!
Тъй като Вселената е крайна тези фотони имат минимално ниво на  енергия определено от размера й, но и също време на живот определено от нея  - E=h/T => T=h/E ; E=pc/21/2; p=h/x; E=hc/x21/2 ; T=x21/2/c ; x = размерът на Вселената.
Но тъй като Вселената се разширява животът на фотоните непрекъснато се удължава.

Така, вакуумът съдържа безкрайна енергия като виртуални частици. Тази енергия изкривява и свива безкрайното пространство превръщайки го в крайно. За това Вселената е крайна и затворена.(Астромията го потвърждава). Безкрайната енергия затваря пространството и нищо не може да излезе от него. Само безкрайната енергия може да разширява Вселената.
Тази енергия разширяваща Вселената и физиците наричат Тъмна енергия(тоест скрита енергия)
Тази енергия е Бог, който разширява Вселената за да удължи живота си, тъй като животът му е живота на съставните му частици. Така разширението ще бъде безкрайно, тъй като краят на безкрайността и съответно на разширението е недостижим. Така времето на живот на Бога става безкрайно. А както казахме енергията Му е безгранична и неизчерпаема. безкрайното не се изчерпва и не свършва, колкото и да "харчи".

Освен това непрекъснато се появяват и изчезват други фотони, така че постоянно съзнателно  присъствие във Вселената има и хората не са нужни за да "осигуряват" присъствието на съзнание в нея. Животът е сътворен за разнообразяване на веществената материя - като творческа проява на Твореца. Разумът на човека е по-късна прибавка като следващ етап от развитието на материята или на творението. Бездушното обикновено вещество очевидно не е радвало Бога и Той е създал по-сложни форми. Нещо като изкуство - украсява, усложнява творбата. Нещо като изпробване на твоческите възможности. Той като свое творение явно ни обича щом не ни е изтребил. Непрекъснатия прогрес на Творението е цел на Твореца. За това Той покровителства прогреса.
Човекът не може да стане бог. Безкрайността е недостижема, а Бог е безкрайност.
Но да се върнем на лъжите на Сталин и евреите. Останките от тяхното лъжеучение има сред  древните иранци прадеди на руснаците - Зурванизма преминал по-късно в Митраизма. Тяхната версия е позната и на Балканите на гърците, но от живковистите. В тяхната версия върховен бог е Живков(Зевс).
Сталин както знаем се представя за върховен бог в християнството. Остатък от "теорията" за "смъртта" на Бога при сътворението се откриват в някои католически източници. Християните по-късно са приели представата за Вселенския Бог от други източни учения и от философията. Така обаче съчетават противоречиви вярвания: Василий Джугашвили (Исус Христос) се почита като равен на Бога.
Добре е, че истината била разпространена на Земята от Крилатия Змей срещу измамите и злоупотребите с "божественост" с крайна цел обожествяване на този или онзи.(иначе учението за човека-бог е доста хуманно, но винаги се намира някой "бог" "по-голям" от останалите) В Китай където били емисарите "дракони"(техен водач е Крилатия дракон или Кецалкоатъл), почитат Небето -  Вселенския Бог. "Боговете" са с доста нисък стаут, а "драконите" се почитат като дракони, не като "богове".  На древните българи Небето също е познато като Тангра.

Митът от Библията определено е от лъжеучението. Знаем че смокиновото дърво по времето, което са писани или редактирани книгите, а то е след Вавилонския плен, е символ в Митраизма, който има останки от лъжеучението.(иначе самият митраизъм има добра етична система и превъзхожда християнството, където "богът" е Сталин) Смокинята е дървото на греха, но не е дърво на познанието, а дърво на заблудата. Тъй като мита я посочва като източник на познание, а тя не е, явно идва от заблудените от лъжеучението.
Сталин рус. стомана - гр. адамас,адамантос. Очевидно източника на мита е бил в гръцки оригинал недостигнал до нас или друг, предаден от гръцки търговци и пътешественици.
Ева са евреите(на които Сталин се опитва да пробута сина си Василий за месия).
Змията е Змията, но не точно Крилатия Змей, който е по-устойчив на психотроника.
За това и в мита е казано, че онази Змия лази по земята т.е. не е Крилат Змей. Модификациите на прозвището се различават за да се различават различните паралелни Змии.
Така Сталин и евреите манипулират с психотронно оръжие Змията да им даде "плода", който искат. После използват заблудата за своите цели. Дървото е смокиня и те се прикриват със смокинови листа. Тоест използват заблудата за да се обожествят. Това е опит да се завладее Земята и установят теократична диктатура.
Манипулациите им не остават безнаказани. Боговете, навярно живковистите и/или змейовете, ги наказват и прогонват. Змията от мита не се нарича Крилат змей, защото е жертва на сталинско-еврейската манипулация и за това прави грешка. За това на Змията от мита не се дава званието Крилат, което оставава да отличава Змея откривателя на истината за разлика от заблудения от Адам и Ева. Тъй като се премълчава за психотронните манипулации тенденциозно се прави опит за прехвърляне на вината на онази Змия, който всъщност е тяхна жертва. Всъщност в мита е признато, че "децата на Ева" поразяват змията в главата - тоест с психотронно оръжие. Въпреки опита си да се оневинят, те са виновните и те всъщност мамят Змията. Което се определя и от присъдата - Змията макар и с по-нисък ранг остава в рая, а прогонените са Адам и Ева - Сталин и Евреите(Кои точно евреи, митът обаче не казва. Вероятно става дума за мормоните, които се обявяват за "новия Израил" и за богове. Те са сталинска църква.).
И така, нека се знае истината!



ПС: "Благодарим" за снощната "пратка". Ще ви бъде върната...


ОМ НАМАХ ШИВАЯ   
(Шива, нека бъде волята ти)






Тагове:   градина,   НЛО,   Адам,   мамил,


Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: agder
Категория: Други
Прочетен: 356587
Постинги: 98
Коментари: 32
Гласове: 117
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031