Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2011 11:37 - Японците НЛО космонавти на Тодор Живков
Автор: agder Категория: Други   
Прочетен: 3434 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 28.01.2011 11:43


Японците астронавти от бъдещето са от американските сведения за НЛО са от космически военно политически блок ръководен от Тодор Живков. (Жордж Такей е наречен от американците като мкодово име -като  малко изменят на името Тодор Живков)
Астронавтът Т. Живков дошъл в миналото от бъдещето построил комунизъм по японски принципи. Освен това живковистите приемат съюзници за астронавти в космическия си блок.
Така това е знак на живковистите НЛО астронавти.
image
Японското слънце и буквата Ж - Живков.
Освен японци живковистите набират и германци и араби, ако се вярва на старите предания.
Предполага се че Валхала е космическа България на Живков.

Отношенията на живковистите и "Драконите" http://agder.blog.bg/drugi/2010/12/28/kontaktite-na-amerikancite-s-nlo-quot-drakonite-quot-i-prozh.658267
Живковистите и "Драконите" идват от различни клонове на бъдещето. Така от един вариант на бъдещето идва Живков, от друг "Драконите".
При Живков др Змийски е учен, а при "Драконите" е генерала Дракон. Това е поради различията във хда на времето в различните клонове на бъдещето.
В старогерманските предания азиатския (Азер; Азгард) блок на живковистите имал конфлинкт с "Драконите" наричани Вани (за да избегнат натиска на юдео-илюминатската пропагандна дезинформация). В българските предания змиите и змейовете са закрилници на семейното огнище - в старогерм.предания това са Ваните (Ванир).
"Драконите" пратили посланик при живковистите посланник за мир и предложили да им помогнат за усъвършенстване комунизма, тъй като "Драконите" били по-добри и по-развити в обществено отношение. Живковистите страдали от заблуди и вместо това се онесли зле към посланика, а после нападнали "Драконите". Драконите победили и живковистите най-после сключили мир с тях. За да няма недоразумения разменили хората си. Др Змийски - Драконът отишъл при драконите, а хората на Живков в драконовия лагер/дублирането се получава заради паралелното време/ отишли при Живков.
Така се установили съюзнически отночения между двата по начало български НЛО блока според старогерманското предание.




Гласувай:
2



1. agder - Още за това което се крие в старите предания
29.01.2011 17:56
В старогерманските предания са залегнали някои предания свързани с НЛО астронавтите дошли от бъдещето.
http://agder.blog.bg/drugi/2011/01/28/iaponcite-nlo-kosmonavti-na-todor-jivkov.675141

Така например зад Один / Водан се крие Тодор Живков.

Зад Тор, Донер (буквално Гръмотевицата) се крие Повелителят на мълнията - Никола Тесла. Неговата колесница прочутия му електомабил на свободна енергия. Задвижван от въпросната кутия(това малко не са го схванали древните германи и сметнали кутията за козел - поради близкото звучене на думите в немския.)

Ул е Ин Лун от китайските предания - Крилатия Дракон - генералът Дракон от другия политически НЛО блок наричани Дракони (бълг. змейове) при германците наречани обаче Ванир.
http://agder.blog.bg/drugi/2010/12/28/kontaktite-na-amerikancite-s-nlo-quot-drakonite-quot-i-prozh.658267
Тъй като според източната митология е гръмовержец, в германското предание е свързван с Тор. А освен това е преоткрил свободната енергия на Тесла.

Йормунганд - заемка от християнството - Армагедон - съответства на Америка. Всъщност Америка е мястото Армагедон посочено в Откровението на Йоан, просто на евангелистите от Стария свят Америка е непозната и я бъркат с нещо друго.
Седмоглавата змия/змей от Откровението на Йоан е юдаизма - основния опонент на християнството в ранните му векове. Това е основният символ на юдаизма от това време - седмоглавия свещник - менората.
Именно поради това християнско откровение юдаизма заменя менората като основен символ със позната ни шестолъча звезда заемка от Кабала. А самата Кабала я заема от Индия - Кабала се формира от заемки от персийски, индийски и други мистични учения.
В германската митология лошите са йотуните -юдеи ционисти и трусите/троли/ - турците(татарите) на Ленин. http://agder.blog.bg/drugi/2011/01/06/anunakite-padnalite-angeli-govoreli-tiurkski-lenin-tatarite-.662610
Така Америка /САЩ/ в германското предание се свързва с ционизма. Америка е земна(митгардска) сила според германската митология. (Доколкото се знае няма американски НЛО)

Сурт, Суртер вероятно е НЛО астронавта от бъдещето Сталин. http://agder.blog.bg/drugi/2011/01/17/poslanieto-na-maite-nlo-stalin-hitler.669105

Разбира се германската митология се основава на живковистите. Те са дошли в древността от бъдеще, което ре различава малко от нашето време. Тогава Живков не бил свален при падането на СССР и комунизмът в България оцелял. Съюзът на Живков с Япония и Германия продължава и след превръщането в онова време на България в космическа държава.
Разбира се живковистите, както и "Драконите" били нежелани от илюминатските "комунисти" Ленин и Сталин. Илюминатите искат абсолютна власт и правят всичко възможно да я постигнат като унищожат всички неудобни по пътя си. Така се стига до въпросните конфлинкти.
"Драконите" и живковистите са наричани общо дракони от свойте противници ленинисти и сталинисти.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: agder
Категория: Други
Прочетен: 357532
Постинги: 98
Коментари: 32
Гласове: 117
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930