Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2011 09:34 - Анунаките, падналите ангели говорели тюркски. Ленин, татарите и драконите.
Автор: agder Категория: Други   
Прочетен: 3775 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 08.01.2011 08:01


Какъв език са говорели древните астронавти извесни в митологията като паднали ангели, божи синове, елохим, анунаки. Знаем че са оставили следа в езика на шумерите, които са конатктували с въпросните анунаки. Шумерският има странно сходсво с тюркските езици, въпреки че по него време тюрки няма и дори да има са доста далеч от шумерите. Това влияние може да се обясни с влияние от езика на анунаките създатели на шумерската цивилизация.
НЛО са пришълци от бъдещето. http://agder.blog.bg/drugi/2011/01/02/chervenata-trevoga-nlo.660671
Анунаките са били татари астронавти от блога на Ленин. Самият Ленин е татарин /наполовина/ и татарите и чувашите формират основното ядро на неговия НЛО блок. Владимир Илич Улянов - Ленин от него идват названията Ел, Елохим и Ваал и Белиал.
У Ленин пребладава татарския произход и самосъзнание. Вярно че дядо му е еврейн, но това не го прави еврейн по еврейския канон, макар да е 1/4 еврейн. Явно не е пбил приет добре от еврейте защото макар да се представя като господ покровител на евреите не ги приема в своите редици. Не им осигурява живот е космическите селения на астронавтите НЛО. http://agder.blog.bg/drugi/2010/12/10/dvata-bloka-syvetski-nlo-astronavti-stalinisti-i-leninisti-r.648420
Докато например гермаците имат достъп до Валхала(в който и НЛО блок да се намира), а евреите нямат небесен свят. На тях е обещано само възкресение в неопределено бъдеще под егидата на господа който е покровител, но и чужд в същото време. Няма обаче текущо приемане и възкресение в космическите астронавтски НЛО поселения.

Основната разлика между НЛО астронавтите  "Дракони" и блока на Ленин е политическата платформа за осъществяване на комунизма. Докато "Драконите" залагат просветата, културата, мъдростта и образованието, Ленин залага на майнд-контрола. Тези фунадаментални различия породили конфликт между тях. Този конфликт между Ленин и неговите татари с драконите е спонемат в Библията и китайските митове(Ленин е жълтия господар на страната Мечка - Ленин  е полумонголоиден - а страната Мечка е Русия - СССР)
.
Кой е бил прав, Ленинистите с техния майнд-контрол или драконите с тяхната просвета.

Историческият опит потвърждава правотата на "Драконите".
Майнд-контролните експерименти са се провалили. Например КГБ през Студената война възлагало големи надежди на психотронните методи за разпространение на комунизма. Били във възторг от възможността да заобикалят с психотрониката пречките създавани от западната полицейска машина пред разпространението на комунизма. (Оказва се че е било по-лесно да се развива нелегална дейност при фашизма под носа на гестапо, отколкото при модерната западна буржоазна демокрация) Така комунистическата пропаганда спирана от капиталистите щяла да сане неуловима. Но очакванията на КГБ останали излъгани. Майнд-контролът и психотрониката се провалили и не могли да изпълнят задачите си, а заедно с тях се провалил и комунизма. Странното е че все още някои се уповават на майнд-контролните мрежи.

Докато правота на на "Драконите" е очевидна:
Само осъзнатите ценности са истински ценности Налаганите догматично ценности не са истински ценности, не са трайни и не се премат от хората. Те се приемат само привидно и повърхностно. Правят хорта двулични и лицемерни.
Само създадаваните от филосифията ценности могат да се приемат съзнателно и трайно от хората. Така  Изтокът запази свойте ценности и хората ги спазват, защото те са философски и следователно разбирани и приемани съзнателно. Западът, където ценностите се налагат на сляпа вяра, остана без ценности.
Философията изгражда своите ценности на разумна основа. Тя ги обосновава и доказва тяхната стойност. Тя доказва защо трябва да се придържаме към тях.
Такова нещо не съществува в западната култура. Там властта казва, че просто така трябва, а хората след като не разбират, защо трябва така да е, не го и правят, освен само за прикритие. Само привидно се придържат към ценностите, когато им се налага, но не ги спазват.
Това определя моралното, духовно и интелектуално превъзходство на източната култура, която е философска, над западната, която е догматична.
А това превъзходство се материализира в прогреса.
.....................................................................................................................................................
Комунизъм се строи с мъдрост То се знае, че по-добро общество се прави с по-добри хора.
Как да направим хората по-добри. Отговорът е във философията. Нито религията, нито идеологията догматизирана до нивото на религия са успели да изпълнят тази задача. Техният историчеси провал доказва неспособноста им да направят хората по-добри.
Само философията е успяла да направи хората по-добри. Нейният исторически успех в Китай, Япония и Корея е доказателство за възможностите й да преобразува обществотвото и хората. Само мъдростта и философията са способни на това да изградят по добро общество, в частност комунизъм. НО за това е необходима масова философия. Мъдростта трябва да е достъпна и да се разпространява сред широките маси. Така се издига нивото на цялото общество. Ако масите не са прогресивни ,те ще са неспособни да строят по-добро общество независимо от прогресивността на елита.


Интелектът
Да не забравяме че нивото на интелигентност до голяма степен е заложено по-рождение, но в лоши условия интелектът не се развива. При социализма бяхме една от най-интелигентните нации, а след 20 години демокрация българинът оскотя и затъпя до едно от последните места в Европа.
Разбира се условията за развитие на личността не се определят толкова от жизнения стандарт. Например американците не са на високо равнище. Въпросът е в културата и масовото образование.
Така българите, които не са глупави /измислили  сме например компютъра, който е истинска революция/, станаха задния двор на цивилизацията.
Но разбира се на нас ни липсва мъдрост. Онази която идва от философията. Образованието не може да я компенсира. Тъй като знанията не са мъдрост. Мъдростта е култура на мислене. Както е казал Конфуций: "Да учиш без да мислиш е безполезно, а да мислиш без да се учиш е опасно."







Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: agder
Категория: Други
Прочетен: 356589
Постинги: 98
Коментари: 32
Гласове: 117
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031