Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2010 10:06 - Да си кажем истината в очите - само при змейовете има спасение
Автор: agder Категория: Други   
Прочетен: 1291 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.09.2010 10:08


http://agder.blog.bg/drugi/2010/09/13/cherveno-nebe.604808
От астронавтите НЛО добро може да се очаква само от змейовете.
При Сталин съдът e наистина Страшен. И въобще при него е страшно.
Живков не е толкова страшен, но има червена буржоазия, която властва над останалите, корумпирана е и злоупотребява и издевателствана над обикновените хора.
Само при змейовете има справедливост. Те са справедливи, а не страшни. Само Кецалкоатъл - Крилатия Змей е истински спасител на човечеството. Само змейовете са защитници на просветата на масите, защото не искат да манипулират хората, а непросветените са лесно манипулируеми и за това останалите НЛО ги държат в повече или по-малко невежество. За това и змейовете се смятат за покровители на мъдростта и знанието. Змейовете се държата за истината, а истината прави хората свободни.
Само змейовете са противници на манипулирането на хората с психотронни и други методи, защото те не злоупотребяват с власт и не се нуждаят от такова подчинение и манипулаций на съзнанието. Змейовете са защитници на свободното съзнание.
http://agder.blog.bg/drugi/2010/09/04/psihotronnoto-oryjie-e-zaplaha-za-chovechestvoto.600635

Потресаващо е, че срещу емисарите на освобождението както и срещу всеки дръзнал да се бори за права в България работят не ЦРУ или други империалистически институции, а българските служби и управници. Те служат не на ЦРУ (то е по-разбираемо), а на частни интереси на световните капиталисти. Те продават на смешна цена бъдещето - нашето и дори своето собствено бъдеще.
Чорбаджийско-еничарският манталитет и простотията на управляваща класа погубват България. До кога ще спим?

То се знае, че България СВОИ служби няма. Те действат като филиал на чуждите служби. Управителите ни действат като колониални губернатори на чуждите страни.
Да се чудим ли тогава, че сужбите ни преследват.
Ето например откривателя на това:
http://syprotiva.blog.bg/
е преследван от слугите на световния империализъм, на световната капиталистическа върхушка. На службите им плащат да следят за появата на "опасни" за нейната власт технологии. Така той е следен и не само това. Опитват се да го унищожат и пречупят с най-различни средства - психотроника, облъчване с микровълни и каквото там още използват за увреждане на здравето и дори за причиняване на смърт на "неудобни". Близките му са подложени на същите такива атаки.Службите действат абсолютно незаконно и престъпно. Та те направо са извън закона.
Те са престъпници, наемници на вашите врагове.
Дейстията им са същите в много други подобни случаи.
Ако има световен заговор за установяване на неофашистка диктатура наричана за благозвучие Нов световен ред от световната империалистическа върхушка, те определено участват в него и извършват престъпления срещу народа.
На подобни тайни незаконни репресии са подложени всички прогресивни хора. Всички защитаващи правата си срещу тяхното нарушаване и експлоатация, срещу грабежите на престъпната върхушка, ограбването на народа, срещу тайното отнемане на свободата ни са преследвани и репресирани тайно. Това далеч не са само комунистите. Жертвите са много повече. Всеки дръзнал да поиска своето и народното право е смазван.

Ние сме едни "излишни" хора планирани за унищожаване. Продадени сме отдавна.
Не можем да очакваме нищо добро от тях. Продадени, предадени и осъдени!





Тагове:   НЛО,   очите,   кажем,   спасение,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: agder
Категория: Други
Прочетен: 357537
Постинги: 98
Коментари: 32
Гласове: 117
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930