Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2010 09:12 - Хитлер и неговият НСР
Автор: agder Категория: Други   
Прочетен: 1848 Коментари: 0 Гласове:
0



Нацист-комунистите не бива да се бъркат с Хитлер и хитлеристите, когото древните гърци сполучливо определят като владетел на Ада. Хадес или Аид е наречен Адолф Хитлер в древногръцката митология. Думата ад идва от неговото име.
Привържениците му на земята не са много. Дори древните германци предпочитат другите НЛО астронавти.
Децата на слънцето са друго нещо. Те са изкуствено създадена раса по генетична програма. Смятат, че са висша раса и за това призвани да  водят човечеството към комунизма  - например инките, Децата на Слънцето в Андите. Те може и да се смятат за висша раса, но очевидно създателите на инкската държава не смятат да изтребват "нисшите раси", а да им помагат.
Хитлеристите адепти имат тайни култове в които редовите последователи се заблуждават за истинските цели на движението. Това се дължи на слабата популярност на Хитлер.
Знае се, че хитлеристите планират расова чистка на Земята.
Сталин планира друг вид почистване на Земята.
image

Всеки има свой вариант на Страшния Съд.
Има разбира се и други варианти.
Капиталистическата върхушка се уповава на хитлеристите. Това само доказва, колко ниско могат да паднат експлоататорските класи и колко е опасен капитализма за  хората. Капитализмът е заплаха за човечеството, която планира налагането на неофашистка диктатура наричана Нов Световен Ред (НСР), познато понятие от хитлеризма. Постепенното налагане на НСР вече е факт. Империалистическата светона капиталистическа върхушка все повече и повече затяга примката около шията на населението и потъпква неговите права и свобода. Ние сме свидели,  как  илюзорната буржоазна демокрация става все по-илюзорна и все по-недемократична. Първите сенки на НСР вече покриват земята. Мракът тепърва ще настъпи.

Безмерната алчност и мания за увеличаване и запазване на богатствата превръща капиталистите в чудовища, които създават НСР за да се обогатят и запазят диктатурата си над останалите.

Възраждането на комунизмът е жизнено спасяващо. Възраждането на  комунизма е необходимо за спасението на човечеството.
Нима трябва да оставим сатанинския НСР да ни погуби в карйна сметка.



Тагове:   хитлер,   НЛО,   неговият,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: agder
Категория: Други
Прочетен: 357529
Постинги: 98
Коментари: 32
Гласове: 117
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930