Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2010 09:23 - Червено небе
Автор: agder Категория: Други   
Прочетен: 1985 Коментари: 1 Гласове:
-1



Овладяването на космоса е възможно само при комунизма. Единствения възможен строй при обладяването на космоса е комунизъм.
Космическото ниво на цивилизация е качествено ново. На това високо ниво на цивилизация единствения възможен строй е комунизма и социализма. Високоразвитите цивилизации изискват и по-съвършен строй като комунистическия.
Това определя бъдещето и космоса като комунистически.
Бъдещето е наше, космосът също.
Напред в миналото След като всички космически цивилизации са комунистически и астронавтите от бъдещето комунисти то и дошлите в миналото астронавти от бъдещето са комунисти.
Черните дупки могат да материализират обекти от бъдещето в настоящето - така космическите цивилизации от бъдещето са материализирани в дълбока древност от черните дупки - материализирали техните космически кораби, а самите астронавти можели да материализират със собствените си
гравитомагнитни технологии още астронавти от бъдещето.
Така се появяват в древността различни астронавти. Тъй като комунизмъте има много разновидности и възможни форми, както и другите строеве в еволюцията на цивилизацията и той има в различни разновидновидности - различни форми комунизъм.
Така се ражда въпросът, коя комунистическа програма е най-добрата и по коя трябва да развива земната цивилизация тоест как да бъде помогнато на земните хора да построят по-добро общество. Всяка от от групите астронавти предлага своята програма като образец за развитие на Земята за да може и хората от настоящето да вкусят благата на космоса, на реалния рай.
Борбата между различните течения е поскоро идейна отколкото военна и  е за благото на земните хора от настоящето.
Така сред древните астронавти, които откриваме в миналото(Деникен и други се занимават подробно с въпроса и няма да го разлеждаме тук) откриваме различни комунистически политически платформи:
 - Живковисти със самия Живков. Зад образа на Зевс се крие Живков. Той е и Живият бог споменаван в Библията. Мосюлманите го познават като архангел Джабраил, говорил с Мохамед. Разказът на Мохамед за разходката из небесните селения прилича на истинско космическо пътуване и контакт с космическите цивилизации.
Черти от Живков има Один(едно от прозвищата на Один е Тудур), господарят на Валхала(България, само че космическата на астронавтите). Дори има аналогия между Валхала и Мохамедовия рай: валкирите - хуриите; падналите воини получават място в рая и т.н.
 - Сталинисти. Около Сталин е фокусирано християнството. Той е християнския бог отец - бащицата Сталин; Праведния Йосиф(Сталин винаги е прав), който първоначално е Отецът на Исус. Последствие под зороастийско и митраистко влияние Отецът приема чертите на абстрактния абсолютен Бог - творец и господар на  Вселената, а Йосиф Сталин е представен като баща на Исус. Днес за приемници на оригиналната християнска сталинска църква се представят мормоните. Те ползват древногръцката версия на прозвището Сталин(Стоманен) - адамас и твъдят, че християнския бог се нарича Адам т.е. Сталин.
 - нацист-комунисти. Тези са комунисти или социалисти, но смятат ,че истинският комунизъм може да се построи и развива само под ръководството на чистата арийска раса. Селекционираната чиста арийска раса се нарича "Деца на Слънцето" по името на подобен проект през ІІта световна война. Техни представители са Инките. Самата държава на инките е реализация на техната програма за комунистическа държава ръководена от арийската раса на Земята. Явно са надрастнали примитивния националсоциализъм от ВСВ.
 - змейове, дракони, змии. За тях данните са за покровителсваща прогреса, науката, знанието и мъдростта космическа цивилизация. Крилатия дракон и драконите на Изток; Кецалкоатъл в Америка; змийския бог Сабазий при траките и др.

НЛО Знаем защо САЩ и други правителства крият истината за НЛО. Капиталистите се страхуват от контакта с космическите цивилизаций да не разруши капиталистическата експлоататорска "цивилизация", че на Земята ще се се установи Световния комунизъм.
Каквото и да правят, бъдещето е наше и космосът също.

.......................................................................................................................................................................

Комунизмът ще възкръсне като феникс от пепелищата на Студената война.
image






Гласувай:
1



1. agder - Нацист-комунистите не бива да се бъркат с Хитлер и хитлеристите
22.09.2010 09:13
Нацист-комунистите не бива да се бъркат с Хитлер и хитлеристите, когото древните гърци сполучливо определят като владетел на Ада. Хадес или Аид е наречен Адолф Хитлер в древногръцката митология. Думата ад идва от неговото име.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: agder
Категория: Други
Прочетен: 357507
Постинги: 98
Коментари: 32
Гласове: 117
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930