Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2010 08:26 - Кратка история на истерията НЛО
Автор: agder Категория: Други   
Прочетен: 1722 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 09.07.2010 08:51


Явлението НЛО е понато от дълбока древност. Свидетелства за това се срещат в много части на света. Но появата на "летящи щитове" не предизвиквало истерия като днес летящите чиний.
За първи път появата на НЛО /неиндефицирани летящи обекти/ привличат вниманието през ІІ световна война. Всяка от воюващите страни ги смятала за тайно оръжие на противника. Има случай когато гермаска зенитна батарея стреляла по НЛО. Германците а вероятно и съюзниците се опитвали безуспешно да възпроизведат подобни летателни апарати. След войната става ясно, че НЛО не са принадлежали на противника. Това поставя нови въпроси за произхада им. Въпреки това родените от войната митове за германски и америкаски летящи чинии продължават да битуват сред някои мистиците.
Започналата Студена война разпалва НЛО истерията. И този път отначало се съмняват в противника на скоро става ясно, че НЛО не са на нито една от земните държави.
Проявява се доста странно разминаване в отношението към НЛО на официалните институтиции на САЩ и СССР. САЩ изпитват явен страх от НЛО докато СССР са позитивно настроени.
Съпътстващите явлението НЛО ефекти показват наличието на релавистични технологии действащи на пространство-времето.
Екипажите на НЛО:
наблюдавани са четили основни типа НЛО астронавти:
  1.роботи от различен тип вкл. т.н. малки сиви, които според специалистите не може да са живи същества.
  2.приличащи на хора, но по-дребни на ръст - т.н. големи сиви.
  3.приличащи на хора блондини
     - екипажи напомнящи германци
  4. приличащи на хора
Това потвърждава теорията за призхода на НЛО от Земята от друго време - пришълци от бъдещето.
За любитерите на палеоастронавтиката ще интересен мита на индианците варау от Ориноко. Те твърдят че техните предци дошли на Земята през дупка в небето, което напомня за Черна дупка. Черните дупки могат да бъдат огромни естествени машини на времето. Те могат материализират в настоящето тела от бъдещето. Процесът е еднопосочен "пришълците" не могат да се върнат в своето време. Но точно това е казано и в мита на варау.

Голямата загадка: НЛО посещават Земята от хилядолетия, но не осъществяват официален контакт.
Възможните обяснения:
- на Земята се осъществява нещо като експеримент. Което е малко вероятно. Това би бил твърде колосален експеримент, а е неясно какви цели би могъл да преследва.
- в космоса има враждуващи групировки, които взаимно си оспорват Земята и хората на нея. Така тя остава "неутрална" зона, в която не могат да осъществят официални контакти. Това има потвърждение от древните митове, които вероятно се отнасят до астронавтите от НЛО.
В митовете има две враждуващи сили. Символ на едната е дракон или змия, а на другата тигър/ягуар, леопард.(при американските индианци Кецалкоатъл Пернатия змей и Тескалитпока, който приема образа на ягуар.)
Къде се среща подобна символика: През ІІ световна война нацистката пропаганда рисува комунизма като дракон, а съветската рисува нацистката армия като тигър заради танковете "Тигър".
А сега може да ги свържем с 3.тип астронавти на НЛО  - германоподобните.
Според митовете драконът/змията е добронамерен и помага на хората, а противникът му пречи и иска човешки жертви(холокост!)
Ясно е, че има фундаментално различие относно бъдещето на човечесвото. Единия блок смята да изтреби "нисшите" раси оставяики само висшата раса.  Другия блок, обаче не го позволява. Искат да спасят хората.





Тагове:   НЛО,


Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: agder
Категория: Други
Прочетен: 357020
Постинги: 98
Коментари: 32
Гласове: 117
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930